Shaklee Membantu Beri Kesihatan yang Lebih Baik untuk Anak-anak


Muhammad Ziqri (5 tahun) dan Muhammad Muqri (3 tahun) tiada masalah untuk mengambil vitamin setiap hari.. malah vitamin ini umpama 'gula-gula' mereka. Sehari tak dapat, tak keruan..

Saya mula berikan mereka vitamin apabila umur mereka masing-masing memasuki umur setahun.. Md.Ziqri anak sulong kami lebih awal consume vitamin Shaklee berbanding adiknya.. seorang peaky eater.. saya berikannya meal shake secara konsisten dan ianya sangat membantu menambah selera makannya.. kenapa saya kata 'beri secara konsisten'? Ini kerana saya nampak perbezaannya bila saya berikannya secara konsisten dengan saya berikannya 'asal ingat'.. apabila diberikan meal shake itu secara konsisten, saya dapat lihat sendiri penambahan selera makannya..

Selain dari Meal Shake minuman protein berperisa vanila, saya juga berikan Chewable Vitamin C dan Omega Guard.. dua produk ini mereka ambil secara bersahaja.. kunyah seperti gula-gula. Dua produk ini membantu meningkatkan sistem imun anak2 saya.. apabila mereka selsema, batuk, demam, saya berikan lebih chewable vitamin c dan omega giard itu dan alhamdulillah membantu mengurangkan selsema dan batuk dengan cepat.. rumah kami tiada paracetamol.. 😊

Chewable Vitalea baru sahaja mereka ambil memandangkan produk ini baru 'in' semula dalam pasaran. Rasanya yg manis-manis anggur memang menarik selera anak2 saya.. multivitamin yang manis tetapi tidak merosakkan gigi.. dan satu lagi produk Shaklee yang sangat digemari oleh dua orang anak kami nie adalah Nutriferon.. antibiotik semulajadi yang memang diorang sendiri akan minta bila badan rasa tak selesa. Lebih2 lagi Md Ziqri.. bila dia rasa selsema nak demam, nutriferon yg dia akan cari dahulu..

Alhamdulillah.. Set Vitamin Shaklee Anak Bijak dan Sihat ini membantu memberikan kesihatan yang lebih baik untuk anak-anak saya.. kesihatan yang baik ini sangat berharga pada kami.. anak sihat hati kiter sendiri senang. Anak sihat membantu perkembangan aktif anak2 kita.. insyaAllah yang terbaik untuk mereka.

Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pesanan atas talian (online).


 set kanak-kanak shakleeNak dapatkan produk Shaklee?


* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

 Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan