Pipi Gebu Sampai Nampak Urat-urat ๐Ÿ˜ฒ




Pelanggan saya yang sorang ni setiap hari mai report kat saya. Semalam report berat susut lagi 1kg
Pagi ni banyak betul laporannya !!

Mula-mula beliau cerita dulu mata putih beliau warna kuning dari zaman sekolah. Rupa dab macam penagih dadah sebab lesu sangat. Sejak ambik Shaklee, semalam dia perasan mata kuning tu dah jadi putih !

Ok. Bab mata kuning ni ada kaitan dengan hati tau. Kalau hati sihat, mata kita putih. Kalau hati problem, memang kuning la jadinya. Bila detox dengan DTX COMPLEX, hati kita akan jadi lebih bersih dan sihat.

 DTX Complex


Beliau tanya lagi
"Nape sekarang ni kulit muka nampak urat?"

Haha... Tergelak saya

Dah ambik Vivix & Collagen Powder, of course la kulit semakin putih dan cerah, tegang pulak tu. sah sah la urat muka jelas kelihatan ๐Ÿ˜†

 Collagen Powder Shaklee

 Vivix


Pastu beliau sambung lagi
" dulu dia kerap sakit kepala teruk sampai doktor dah hantar surat refer ke pakar. Setiap hari mau 3 jam sakit kepala katanya..Tapi sejak ambik shakle start bulan januari hari tu, baru sekali sakit kepala"

Haaa kalau bab sakit kepala ni, mesti la keje B-Complex dan Vivix.. Saraf-saraf yang dah problem tu depa betulkan balik

 B-Complex


Last sekali beliau cakap kat saya
"Terima kasih kak sebab kenalkan saya dengan Shaklee.. Kalau tak jumpa shakle, tak apa la jadi dengan saya sekarang ni. Saya dah memang jatuh cinta kat shaklee " ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Ok speechless ๐Ÿ˜Š bak kata orang tua

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma
Promosi Shaklee Vivix Harga Ahli Keahlian Percuma

Promosi twinpack 2 botol Vivix
Harga asal RM950

Harga promosi bulan ni
2 botol hanya RM684

2 botol Vivix boleh digunakan oleh anda suami isteri 
atau 
dihadiahkan kepada ibu ayah tercinta demi kesihatan mereka yang terbaik.

Nak beli terus di laman web Shaklee dengan kad kredit/debit anda?
Klik gambar di bawah

 Promosi Shaklee Mei 2019 Vivix Harga Ahli

Nak sembang-sembang dulu tanya sebarang persoalan, boleh hubungi Umi di


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Komen