Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee | Collagen Powder Shaklee dihasilkan daripada sisik ikan merah yang hidup di lautan dalam perairan Jepun bebas daripada pencemaran.

Kebaikan Collagen Powder Shaklee
♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%

♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
Faedah tambahan : menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang.Membantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


Perbezaan Collagen Powder Shaklee
1. Penyerapan sangat baik!
Collagen Powder Shaklee mempunyai berat molekul yang sangat sangat rendah iaitu 1000 Dalton berbanding yang biasa ada kt pasaran; 300,000 Dalton. Apabila berat molekul sangat rendah; ini membantu Collagen Powder Shaklee diserap masuk lebih sempurna, mudah dan efiksyen ke dalam kulit 👍

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


2. Kolagen Tulen dan Kualiti Tinggi!
Collagen Powder Shaklee terdiri drpada 4000mg* RSS (Red Snapper Scale) yang semestinya mempunyai kolagen yang sgt tulen dan kualiti sangat tinggi! RSS ini kulit ikan merah laut dalam tau yang memberikan kualiti tulen kolagen tu! Bukan ikan merah kt pasar borong tu tau

*Berbanding kolagen di pasaran hanya berkadar 1000-3000mg sahaja

3. Terbukti dalam 8 minggu!
Berdasarkan kajian, Collagen Powder Shaklee yang diambil melalui Oral / Makan / Minum akan memberi kesan tambahbaik pada keadaan keseluruhan kulit dr segi kelembapan, kegebuan, keanjalan, kecerahan, ketegangan dalam masa 8 minggu; yang penting kita konsisten ambil Collagen Powder Shaklee ni setiap hari.

Harga Collagen Powder Shaklee
Beli 2 kotak PERCUMA keahlian dan postage

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


Review dan Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Syasya, umur 24tahun, ibu kepada 3anak kecil

Dua gambar ni memang gambar asli. Tak pakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tengok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalau sekiranya saya apply fondation memang kesan tuh hilang rata je ngan kulit.

Kesan utama collagen nih.. Sangat terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tapi semua2. Kesan calar2, sunburn..se

mua takda dah..sebab dulu saya nih memang ahli persatuan..aktif berjemur, berkhemah sana sini. (Suami baru cakap tadi, haha. Sebab dia tak nak tegur sebelum ni takut saya upload pic sndiri. Padahal pic sendiri kat fb pun jarang nak kuar)

Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Saya ni memang susah nak hilang parut, same goes to my first child. Tapi sejak consume Collagen Powder dalam 50 hari berpantang, memang lain sangat rasanyea. Muka kalau tengok kat cermin pepagi macam glowing sket, parut pun dah pudar dan jerawat susah sangat nak hinggap kat muka. Addition to that, susu badan makin banyak dan kulit my baby macam gebu walaupon bukan berkulit cerah.

Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Perubahan tekstur kulit dan kelihatan muda dapat dirasai selepas pengambilan produk selama 1bulan.
Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Makan berkotak-kotak collagen tapi takda hasil? Jadi mungkin anda boleh contohi customer ni. Gebu dengan hanya 7 sachet collagen!

1 kotak Shaklee Collagen Powder mengandungi 15 sachet. Kiranya selepas hanya menghabiskan setengah kotak pun kulit muka dah lebih gebu, lebih cerah dan blackheads hilang terus dan jeragat lebih pudar.

Daripada hasil kajian klinikal Shaklee, Shaklee Collagen Powder mampu memberi kesan terbaik dengan penggunaan selama 8 minggu dengan pengambilan setiap hari.

Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Inilah kuasa penyerapan begitu cepat dan molekul kolagen yang rendah sehingga hasil boleh dilihat dalam satu kotak.

Hah. Betul tu. Saya takde gambar terbaru tapi ini antara gambar testimoni terhangat. Eyebag mejadi kurang jelas hanya dalam 7 hari ??? Hehhe yes yes


Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Dengan penggunaan Collagen Powder, liang-liang pori dah berkurangan, tona kulit semakin sekata, tekstur kulit semakin licin, kedutan dan garis halus semakin hilang
Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

 Kedutan di sekitar mata hilang pada hari yang ke-28 selepas penggunaan Collagen Powder.
Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Muka berubah drastik jadi sihat dan kulit tiada jeragat atau tanda ruam dengan penggunaan Collagen Powder selepas 1 bulan.
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Penggunaan Collagen Powder dan Vivix. Belum habis sekotak 15sachet penggunaan Collagen Powder, sudah menampakkan kesan pada tekstur kulit dengan liang roma mengecil.


Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee

Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee
Kebaikan, Harga, Review Testimoni Collagen Powder Shaklee


Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee, boleh terus hubungi Umi melalui Whatsapp
* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

2 ulasan:

  1. assalam..
    mohon share testimoni ye.. thanks :)

    BalasPadam
  2. Jika nak guna collagen Halal baik guna yg 100% hydrolise collagen dari ikan laut dalam sebab hydrolise adalah collagen paling ringkas yang sangat mudah serap dalam badan. Collagen kebanyakan menggunakan ikan tilapia tetapi Vital Collagen adalah satu2 collagen dari ikan laut dalam yg diimport dari Perancis.

    BalasPadam