Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3 | Omega Guard Shaklee ialah minyak ikan berkepekatan tinggi yang bergred farmaseutikal. Untuk mendapatkan gred sebegini, minyak ikan mesti lebih 80% omega-3.

Untuk mendapatkan minyak ikan tulen sebegini, minyak ikan di Shaklee menjalani prosee 'molecular distillation' untuk membuang segala bahan logam yang ada di dalam ikan seperti merkuri, PCB, racun dan sebagainya. 

Proses ini membuang 'tulang belakang glyecerol' dalam minyak ikan & terhasillah minyak ikan dalam bentuk ethyl ester yang sangat pekat kandungan omega-3 nya.

Minyak ikan dalam bentuk ethyl ester adalah yg terbaik & bergred tinggi (farmaseutical grade) dan ia melarutkan cawan polisterin yg sama chemical polarity dengannya.

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3


Omega Guard berbeza daripada minyak ikan jenama lain?
1️⃣ Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)
2️⃣ Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.
3️⃣ Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu- satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA. Jadi khasiat Omega Guard Shaklee sudah tentu lebih baik daripada jenama lain.
4️⃣ 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.
5️⃣ Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini.
6️⃣ Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Sumber Utama Ikan Laut Dalam Omega Guard Shaklee

Minyak ikan yang digunakan Shaklee diekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk seperti sardin, mackerel, herring dan anchovies. 

Kalau kawan-kawan buat rujukan jenis-jenis ikan dan tahap merkurinya, ikan-ikan yang digunakan oleh Shaklee adalah ikan yang tahap merkurinya terendah.

Dan kajian juga menunjukkan bahawa ikan air laut sejuk mengandungi asid lemak tidak tepu yang sangat tinggi berbanding ikan lain.

Ditambah pula dengan proses penyulingan 3x

Bukan nk overclaimed tapi Omega Guard memang terbaik ๐Ÿ˜Š

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024

Beli 6 botol percuma 1 botol
Harga ahli RM684
Free postage ke seluruh Malaysia
Free membership

Beli 2 botol diskaun 5%
Harga ahli RM216.60
Free membership

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3
Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2024 Minyak Ikan Omega-3



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga | Produk Shaklee yang terbaru bagi meal replacement protein shake iaitu Life Cinch Chocolate. Ia adalah gabungan Life Shake & Cinch Shake Chocolate menjadi satu.

Life Cinch Chocolate Review oleh para pengguna

1) Life Cinch Chocolate sedapppp lagi! Tak terlalu manis, tak terlalu pekat, tak terlalu rasa powder.
2) Life Cinch Chocolate tak perlu tambah apa-apa minuman lain contoh susu, tak payah! Bancuh semata kosong dah sedap! Letak air sejuk + ice beberapa ketul. 
3) Life Cinch Chocolate lebih rasa more to ice chocolate! 
4) Life Cinch Chocolate buka-buka semerbak bau wangi ! Bau dia macam lain sikit, sedapppp! Tak muak bila minum. 
5) Life Cinch Chocolate lagi lama rasa kenyang! (Ni dah pukul 2 petang pun rasa perut full lagi, last ambil masa breakfast tadi)

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga


Life Cinch Chocolate Shaklee Untuk Apa dan Siapa

✅ Life Cinch Chocolate ni ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ต ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ต ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ผ๐—ฟ๐—ถ. Jadi for those yg nak diet, nak jaga makan, Life Cinch Chocolate boleh act as meal replacement utk korang. Jangan risau, perut takkan pedih & boleh tahan lapar dgn lebih lama
✅ Life Cinch Chocolate ni didatangkan bersama formula baru - ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ข๐—บ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ-๐Ÿฏ sekali! Tahu tak apa kepentingan Omega-3? Hahh dia bantu burn fat & dlm masa yg sama helps in maintaining cholestrol level
✅ Bukan tu je tau, Shaklee siap include ๐—ฒ๐—ป๐˜‡๐˜†๐—บ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ฐ untuk bantu tingkatkan kesihatan usus & lancarkan penghadaman. So takdelah masalah susah nak membuang & sembelit
✅ Last but not least, Life Cinch Chocolate ni mmg ternyata ๐—น๐—ฎ๐—ด๐—ถ ๐˜€๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฝ drpd Cinch Chocolate yg biasa tu. Lebih chocolate, lebih creamy, tapi rendah kalori!

Jappp, ramai jugak yg risau pasal harga dia ๐Ÿ˜‚. Don't worry korang, ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ ๐—ง๐—˜๐—ง๐—”๐—ฃ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฎ mcm Cinch Chocolate.

Life Cinch Chocolate Harga

Harga bukan ahli RM190
Harga ahli RM152

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga


Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin ori dari HQ Shaklee

Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga
Life Cinch Chocolate Shaklee Review Untuk Apa Siapa Harga



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3 | Produk terbaru dari Shaklee dengan nama Life Cinch Chocolate Shake ada campuran Prebiotic dan Omega-3. Life Cinch Chocolate Shake tiada trans-fat dan kolesterol.

Terdahulu dikenali sebagai Cinch Shake Chocolate. Kini nama baru Life Cinch Chocolate Shake.

Life Cinch Chocolate Shake mengandungi

☑ Prebiotic FOS untuk meningkatkan fungsi penghadaman
☑ Omega-3 untuk menyokong peredaran dan metabolisme
☑ Rendah kalori untuk membantu menurunkan berat badan

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3



Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3


Setiap hidangan Life Cinch Chocolate Shake membekalkan

159 Kcal kalori
14.0 gram karbohidrat
180.0 mg omega-3
1.2 gram leucine

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3


Cara Bancuhan Life Cinch Chocolate Shake

Campurkan 3 scoops Life Cinch Chocolate Shake ke dalam 300 ml air sejuk atau susu non-fat milk dan goncang sehingga sebati.

Perbezaan Life Cinch Shake dengan Cinch Shake

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3

Harga Life Cinch Chocolate Shake Shaklee

Harga bukan ahli RM 190.00
Harga ahli RM 152.00

Dapatkan produk Shaklee di laman web rasmi Shaklee. Produk dijamin original sah dari HQ Shaklee

Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3
Life Cinch Chocolate Shake Shaklee Dengan Prebiotic & Omega-3



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024

Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024
Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024

Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024 | Setiap tahun Shaklee tanpa gagal memperbaharui sijil halal. Bayangkan kena perbaharui setiap tahun tau. Bukan apply tahun 1985 lepastu tak ambil kisah dah pasal halalnya.

Sebenarnya ramai yang was-wasa dengan status halal produk Shaklee sebab produk Shaklee bukan dikilangkan di Malaysia.

Kesemua produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia telah mendapat kelulusan halal daripada negara pengeluarnya yang terletak di USA. Pihak JAKIM mengiktirafkan produk-produk Shaklee ni yang mendapat pengesahan halal oleh pihak ISA.

Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024
Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024


Apa itu ISA?
ISA ini diiktiraf sebagai salah satu badan agama Islam di bawah JAKIM tetapi ia bertempat di Amerika Syarikat (USA). Ya, satu badan Islam seperti JAKIM di Malaysia yang mengawalselia status halal. 

Islamic Services of America (ISA) antara senarai badan Islam luar negara yang sangat tegas dan paling sukar dalam memberikan sijil halal di US. 
Prosedur untuk mendapatkan sijil halal Shaklee ini sangat ketat. Tetapi Shaklee berjaya dapatkan setiap tahun.

Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024
Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024


Sebelum ni, sijil halal Shaklee memang diperbaharui setiap tahun. Cuma logo halal je yang tak dicetak dan dilabel pada setiap botol. 

Tapi disebabkan pengguna Shaklee yang beragama Islam ni kan ramai. Juta-juta orang. Jadi, kami sampaikan pada pihak atasan.
 
"Shaklee boleh tak cetak logo halal terus dekat botol, sebab, jenuh la kami asyik nak kena buka fon ja nk tunjuk sijil halal shaklee"

Jadi, mereka pun bersetuju. Bukan setakat tambah logo halal. Bermula tahun 2020, semua packaging tukar baju. Lebih cantik, elegan, dan siap logo halal dan sticker KKM.

Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024
Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024

Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024
Shaklee Status Sijil Halal Jakim Certificate Malaysia 2024



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack

Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack
Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack

Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack | Life Shake Elderberry boleh membantu mengurangkan craving ketagih nak makan dalam masa yang sama kita dapat bekalan nutrien dan vitamin yang cukup untuk badan. 

Selain Elderberry, Life Shake ni juga mengandungi nutrien lain untuk kesihatan pencernaan bagi  meningkatkan perlindungan diri.

๐Ÿ”ธ Protein - Membantu membina antibodi
๐Ÿ”ธ Prebiotik -  Menyokong 'Bakteria' baik untuk penghadaman yang sihat
๐Ÿ”ธ Enzim Penghadaman - Untuk penyerapan protein dan penghadaman
๐Ÿ”ธ Fiber - Mengawal pergerakan usus untuk penghadaman yang sihat.

Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack
Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack


Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack
Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack


Cadangan penyediaan Life Shake Elderberry Shaklee : BLEND

Untuk rasa yang lebih halus, campurkan dengan sedikit Low fat milk atau ESP pun boleh. 

1 scoop Life Shake Elderberry + 1 gelas air suam/sejuk

Life Shake Elderberry satu satunya suplemen shaklee yang ada Prebiotik & enzim penghadaman.

Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack
Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack


Life Shake ni rasa elderberry masam-masam manis. Manis pun soft je tak terlampau manis.

Life Shake Elderberry ni paling sedap bila buat smoothie !!
Sebab smoothie yang ni rasa macam dah siap masukkan berries. Masam-masam sikit macam ribena camtu.

Sesuai sangat lah kan dengan ibu-ibu mengandung yang nak makan benda masam-masam.
Bila minum benda masam-masam macam ni akan bantu hilang loya tekak.

Cuma masalahnya, Lifeshake Elderberry ni smoothie paling mahal dalam shaklee.

Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack
Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack


Jadi apabila Shaklee buat promo bulan ni cepatlah beli. Hangpa jugak yang untung tau!

Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack
Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack

Nak beli kat mana Life Shake Elderberry Shaklee ni? Hangpa boleh terus beli dalam laman web Shaklee HQ. Stok dijamin segar dan sah serta tiada produk tiruan.

Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack
Life Shake Elderberry Shaklee Promo Januari 2024 Twin Pack



Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream

Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream
Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream

Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream | Krim pelbagai guna dengan formula menthol diperkaya dengan ekstrak semulajadi iaitu rosemary, kamomil, minyak jagung dan salvia membantu untuk melegakan kulit.

Herbal Blend Shaklee bebas daripada paraben, streroid dan bahan kimia lain. Semua golongan pun boleh guna krim Herbal Blend ni.

๐Ÿ‘ Membantu masalah ekzema dan gatal-gatal digigit serangga. Ramai yang dah mencuba memberi feedback posifit tentang penggunaan Herbal Blend kepada anak-anak eczema .

Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan .

๐Ÿ‘ Ubat luka / melecur
InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat-cepat. Sediakan setiap rumah 1 tiub Herbal Blend. Jadi tidak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu.

Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream
Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream


๐Ÿ‘ Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu. Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya terasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka .

Jadi, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, boleh sapukan sahaja krim ini. Herbal blend ini sangat natural, tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Jadi tidak perlu risau .

๐Ÿ‘ Menghilangkan parut. Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang.

Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream
Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream

๐Ÿ‘ Ruam pada bayi.Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat  panas pun bayi senang terkena ruam. Jadi sapukan sahaja krim ini insyaAllah ia akan melegakan rasa pedih dan akan merawat ruam .

๐Ÿ‘ Losyen harian. Krim Herbal Blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Dapat melembutkan tangan. Herbal blend tidak berminyak, jadi tidak akan mengganggu kerja seharian.

Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream
Herbal Blend Shaklee Promo Disember 2023 Multipurpose Cream


Harga ahli RM34
Harga bukan ahli RM42.50

Promo Disember 2023 Herbal Blend Shaklee

Beli 1 tiub dan diskaun 50% untuk tiub yang kedua

Harga ahli promo untuk 2 tiub RM51


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca

Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Kolagen Malaysia

Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Kolagen Malaysia
Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Kolagen Malaysia

Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Kolagen Malaysia | Serbuk kolagen untuk kulit anjal, berseri, glowing, halus mulus macam kulit bayi dan pentingnya collagen ni sebenarnya untuk lancarkan pergerakan sendi kita.

Permulaan ramai yang tak percaya dengan Collagen Powder Shaklee ni akan bagi kesan yang cepat. Setiap orang akan cuba makan 1 kotak sahaja dulu. 

Lepas je makan Collagen Powder dalam 3 sachets terus sudah boleh nampak perubahan. Jeragat mula pudar dan sakit lutut semakin hilang.
Selepas tu semua orang akan sentiasa repeat Collagen Powder kadang sampai 2 kotak seorang.

Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Shaklee Malaysia
Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Kolagen Malaysia


Kenapa Collagen Shaklee ni cepat dapat kesan? 
Sebab : 
1. Sumber kolagen yang shaklee guna adalah dari sumber marin. Kolagen dari sumber marin mampu menyerap 1.5 kali ganda lebih efektif berbanding kolagen haiwan disebabkan saiz molekul yang lebih kecil.
2. Bonus tambahan bagi pengguna Collagen Powder Shaklee ialah ekstrak kekerang. Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting dalam sintesis cecair synovial yg membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata.
3. Elastin(kolagen daripada ikan) memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. 

Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Shaklee Malaysia
Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Kolagen Malaysia

Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Shaklee Malaysia
Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Kolagen Malaysia


Bukan sekadar collagen.
Shaklee melengkapkan Collage Powder ni dengan

๐Ÿ’Ž Ekstrak glukosamina sbg pelincir sendi dan mata
๐Ÿ’Ž Lactobacillus acidepilus utk meningkatkan serapan kolagen
๐Ÿ’Ž Ekstrak Biji camellia Japonica yang menghidrat dan membekal nutrisi kepada sel
๐Ÿ’Ž Ekstrak Pfaffia yang sangat penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat, penghasilan hormon, dan untuk kekuatan dalaman (sexual)
๐Ÿ’Ž Vitamin C sebagai penggalak penghasilan kolagen dalam tubuh
๐Ÿ’Ž Vitamin B yang berfungsi untuk menukarkan carbo dan lemak kepada tenaga ( meningkatkan metabolik badan untuk penghasilan kolagen)

Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Shaklee Malaysia
Collagen Powder Shaklee Promo Disember 2023 Kolagen Malaysia

Promosi Collagen Powder Shaklee

Harga bukan ahli RM298
Harga ahli RM238

Beli 2 kotak diskaun 5%
Harga ahli RM452.20

Beli 6 kotak free 1 kotak
Harga ahli RM1,428


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan, hubungi Umi melalui Whatsapp

* Penafian: "Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.

Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.” 

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
Teruskan Membaca