Ostematrix Shaklee Untuk Ibu Hamil Yang Sakit Belakang, Cramp Kaki, Sakit-sakit Sendi.


Ketika mengandungkan anak ketiga, saya selalu sakit belakang, cramp kaki , sakit-sakit sendi.

Masa kat sekolah, saya selalu duk ngadu kat kak dan masa tu beliau mencadangkan Ostematrix Shaklee untuk ibu hamil yang sakit belakang, cramp kaki dan sakit-sakit sendi. Sebab dah tak tahan sakit dan lenguh-lenguh, saya pun order Ostematrix. Selepas 3 hari makan Ostematrix, memang dah tak sakit belakang, dah tak lenguh-lenguh dan kaki pun tak cramp dah. Syukur alhamdulillah.

Selain dari hilang sakit dan lenguh, masalah sembelit juga automatik hilang. Kini, walaupun anak dah nak masuk 10 bulan dah usianya, saya masih tidak meninggalkan Ostematrix, pil kesayangan saya untuk ibu hamil yang sakit belakang, cramp kaki dan sakit-sakit sendi.

Kenapa Ostematrix Shaklee untuk ibu hamil yang sakit belakang, cramp kaki dan sakit-sakit sendi?


Kandungan OSTEMATRIX SHAKLEE :
 1. 1000mg Kalsium dari sumber yang semulajadi yang mudah diserap dan mempunyai tahap kepekatan yang tinggi. (tidak perlu minum susu lagi)
 2. 400 mg Magnesium untuk membantu penggabungan Kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya.
 3. 400 IU Vitamin D untuk merangsang penyerapan Kalsium.
 4. Boron, *terbukti secara klinikal sebagai pemangkin kepada pembentukan tulang.
 5. Vitamin K, dapat mengikat mineral dengan betul.
 6. Copper, Zinc dan Manganese untuk mengaktifkan enzim pembentukan tulang.
Mengapa WAJIB ambil Sumber Kalsium Seharian?

Kalsium amat penting dalam membina tulang dan mengekalkan kesihatan tulang sehingga ke usia tua, tapi ramai antara rakyat Malaysia yang memperlekehkan pengambilan kalsium dengan secukupnya dengan pelbagai alasan. Akibatnya, umur baru 30 tahun mudah mendapat Osteporosis, tulang mudah retak dan sebagainya.

Tahukah anda pengambilan air gas boleh menyingkirkan Kalsium dari tulang? Sekiranya anda mengambil minuman bergas, tambahan pula tidak mendapat kalsium harian secukupnya, anda akan berhadapan dengan masalah kesihatan tulang selepas berumur 28 tahun, tulang akan berhenti dibina dan seterusnya keadaan tulang semakin merosot, dan selepas 40 tahun, jisim tulang akan makin berkurangan.

Mengapa Shaklee Ostematrix berbeza daripada Tablet Kalsium jenama lain?Kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%. Formulanya unik, dibuat daripada mineral SEMULAJADI dan GARAM MINERAL LAUT MATI, mengandungi KALSIUM, MAGNESIUM, FOSFORUS dan VITAMIN D, ZINC, KUPRUM, MANGANES dan BORON.

Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Kajian telah membuktikan suplimen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur.
 1. Formula membina tulang yang lebih komprehensif dari jenama lain.
 2. Terbukti secara klinikal untuk menambah jumlah kalsium dalam darah.
 3. Bentuknya yang kecil, salutan yang memudahkan untuk ditelan.
Kenapa Ostematrix Shaklee sentiasa berkesan?

Dengan hanya pengambilan 2 tablets, kandungan Kalsium bertambah dalam darah dan kehadirannya dapat dikesan sehingga 12 jam.

Apakah kesan pengambilan OsteMatrix selain menguatkan tulang?
 • Badan akan lebih lawas.
 • Mudah bangun tidur dan rasa bertenaga.
 • Apabila kalsium cukup, senggugut, water retention, kekejangan urat dapat dikurangkan.
 • Berbanding dengan Kalsium jenama lain, OsteMatrix tidak menyebabkan risiko baru karang.
 • Membantu dalam penghasilan susu badan.
 • Mengurangkan risiko Osteoporosis.Anda berminat untuk mencuba? Boleh klik button di bawah untuk membuat pesanan.

 Kalsium

Nak menikmati discount 20-30% harga produk? Semestinya boleh. Dengan register ahli Shaklee. Hanya RM 79.00 pendaftaran sekali untuk seumur hidup
 Daftar Ahli Shaklee
BERITA GEMBIRA Jika anda mendaftar ahli Shaklee bulan ini dan membeli sebotol Ostematrix, anda akan mendapat multivitamin Vita-Lea yang sudah berusia 100 tahun daripada Shaklee secara PERCUMA !!
Perlukan Rundingan / Ingin memesan Product Shaklee dari sumber SEMULAJADI, Saya perunding bertauliah anda
Pengedar Shaklee Bertauliah
|Shaklee ID - 869539|
umi.nazrah@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-4320059
PM kami di
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

0 comments:

Catat Ulasan